HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK HİZMET !

Bilgi teknolojilerinin ve değişimin hızla geliştiği bir ortamda, 'As Güvenlik ve Koruma'hizmetleri şirketi olarak farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlük sağlıyoruz.

 As Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülerman; iş hayatınız da yada günlük yaşantınızda iş yaptığınız insanlara dikkat edemiyor olabilirsiniz.Biz sizin için iş yapmayı düşündüğünüz kurumların ön araştırmasını yapıyoruz.
 

Ticari İstihbaratla ;Araştırdığımız firma ile çalışmaya başlamadan önce bütün bilgilerine sahip oluyorsunuz.Şirket il ilgili araştırmalar ve takipler,şirket çalışmalarıyla ilgili araştırmalar, Marka-patent araştırması,Adres tespiti ve araştırması,Firma,ofis,özel mülkiyetlerde ses kayıt ve gizli kamera tespiti,İcra davaları,bulunması zor olan şahısların takibi ve araştırmaları;Tüm davalarla ilgili Avukatlık hizmetleri,para ve değerli eşya nakli,VIP Danışmanlık hizmetleri veriyoruz.


Kişisel İstihbaratla;Evlilik öncesi araştırma,nafaka boşanma takibi,Eş ve aldatma takibi,Gözetleme ve takip işlemleri,Kayıp kişi arama ve takibi Aile içi birey araştırmaları takibi hizmetleri sunuyoruz.
 
5188 sayılı özel güvenlik yasasına uygun yürürlükteki yasa,kanun,yönetmelik ve prensiplerinden asla ödün vermiyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak,çağımızın tüm modern teknik cihaz ve teçhizatları ile görev yaparak ve kendimizi sürekli yenileyerek sektörde lider olmayı hedefliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.